Гуинет Полтроу познаваме с ролите ѝ в "Талантливият господин Рипли", "Седем", "Влюбеният Шекспир", който ѝ носи Оскар, както и "Доказателство", за който пък е номинирана за Златен глобус.

Гуинет Полтроу на Великден - празничен уикенд с порасналите й деца

Как изглеждат порасналите деца на Гуинет Полтроу

Празничният уикенд на актрисата

Освен в тези филми, тя играе и в няколко от вселената на Marvel. Първият е "Железният човек" от 2008 г., докато в "Отмъстителите: Краят" от 2019 г. пък е последната ѝ значима роля преди почивката ѝ от киното.

Пет години по-късно Гуинет Полтроу е готова да се завърне на големия екран. Актрисата ще си партнира с Тимъти Шаламе в новия филм на режисьора Джош Сафди - Marty Supreme.

Съвсем очаквано, подробностите за сюжета все още се пазят в тайна, но засега се знае, че историята е вдъхновена от реалния живот на професионалния пинг-понг състезател Марти Райсман.

От Deadline допълват, че според източници, запознати с продукцията, филмът ще е художествен, а не биографичен. Към момента не е ясно и каква ще е ролята на Гуинет Полтроу.

Дакота Джонсън и Гуинет Полтроу все така близки

Могат ли бивша съпруга и настояща половинка да са приятелки

Да, когато става дума за Дакота Джонсън и Гуинет Полтроу

Освен режисьор, Джош Сафди е и сценарист на Marty Supreme, заедно с Роналд Бронщайн. Сред продуцентите е и самият Тимъти Шаламе, когото пък ще видим в главната роля на Марти Райсман.