В началото на месеца и чрез снимка в Instagram Гуинет Полтроу съобщи, че с доскорошния си годеник Брад Фалчък вече са законни съпруг и съпруга. Принципно, 46-годишната актриса и 47-годишният режисьор предпочитат да стоят далеч от медийното внимание, но сега омъжената вече звезда решава да бъде искрена за личния си живот.

В интервю за списание Glamour Полтроу говори директно за сексуалния си живот. Дава и съвети и кураж на жените, които не могат да изпитат цялото удоволствие от любовта. От снимките става ясно, че Гуинет се чувства и изглежда по-добре от всякога, а виновникът за това е новият й съпруг. Това признава и самата тя.

"Бракът след 40-те си е трудна работа. Опитваш се да го направиш отново, но с целия опит, болка и щастие, които носиш отпреди", казва Полтроу, като допълва, че е оптимистично настроена за втория си опит. 

И докато лети на крилете на любовта, актрисата е успяла да се отърси от всички предразсъдъци и да премахне всякакъв срам в спалнята. Следствието от това е страхотния сексуален живот, който има със съпруга си. Според нея, всяка жена трябва да има това щастие.

Гуинет Полтроу и Брад Фалчък се ожениха

Гуинет Полтроу и Брад Фалчък се ожениха

В компанията на доста известни техни колеги

А за да го постигне, трябва да може да говори открито за нуждите и желанията си, да не се притеснява от светната лампа и да бъде в добро здраве. Полтроу признава, че обича да бъде в ролята на шефа и да печели, защото това я прави по-уверена не само в себе си, но и във връзката си.