Гуинет Полтроу обича да остава без дрехи, не се притеснява да го прави и, очевидно, се забавлява всеки път. А рождените дни са любимият ѝ повод да направи и двете.

Гуинет Полтроу, бански и снимката, която актрисата качи за рождения си ден

Защо Гуинет Полтроу остана по бански за 50-ия си рожден ден

Страхува ли се от остаряването

Вчера, 27 септември, тя празнува своя 50-годишен юбилей с доста смела арт фотосесия. По случай празника публикува в Instagram снимки, на които я виждаме чисто гола, покрита със златна боя за тяло.

Разбира се, и този път Гуинет оставя на въображението ни да работи, прикривайки най-интимните си места.

За някои хора кадрите може и да изглеждат провокативни, но Полтроу далеч не цели провокация. Фотосесията е просто малка доза забавление и както пише самата тя на сайта на Goop - един красив начин да отпразнува годишнината си.

"Чувствам се прекрасно, че навършвам 50 години, и това е свързано с чувството на енергия и оптимизъм, което изпитвам", споделя тя.

А подготовката за рождения ѝ ден започва още миналата седмица, когато Гуинет качи своя черно-бяла снимка по бански в Instagram. На нея тя скача радостно над земята и с широка усмивка на уста, готова да посрещне своите 50.

В сайта на Goop Гуинет Полтроу разсъждава и върху живота си до този момент, като се извинява на всички хора, които е наранила, пише People. Смята също, че именно сега е времето да признае грешките си, защото е успяла да научи уроците си от тях. И всички те са довели до нещо.

Гуинет Полтроу, остаряването и как актрисата приема промените в тялото си

Гуинет Полтроу и философията й за остаряването

Какво мисли за начина, по който изглежда

Темата за житейския път, допуснатите грешки и остаряването вълнуват бившата актриса не отскоро. През октомври 2021 г. тя разказа пред People, че все още се бори с начина, по който възприема тялото си. "За съжаление, винаги гледаме на себе си критично. Искам да бъда по-любяща към себе си", посочва Гуинет Полтроу.