Гуинет Полтроу не е от известните личности, които държат да знаем какво се случва с тях всеки ден по часове. Още повече когато става дума за децата ѝ.

Гуинет Полтроу, домашната изолация и какво е научила от нея актрисата

Как се отрази социалната изолация на Гуинет Полтроу

Позитивното на нещата

Тя рядко публикува техни снимки и ако го направи, винаги има повод за това, който тя използва, за да сподели свои мисли и чувства.

Наскоро тя публикува рядка семейна снимка, на която е с двете си деца - 16-годишната Епъл и 14-годишния Моузес. А по емоционалните ѝ думи разбираме колко много означава за нея мястото на снимката, поводът и това, че децата ѝ са с нея.

"На този 26 ноември успях да посетя мястото "за вечна почивка" на баща си (на рождения му ден) с тези две любови на живота ми. Честит ден на благодарността. Животът има невероятни върхове и спадове. Може би да усещаш всичко това едновременно е изкуството."

За никога не е тайна специалната връзка, която е имала Гуинет с баща ѝ - режисьорът Брус Полтроу, когото губи през 2002 година, припомня Daily Mail. Преди време пред She Knows тя споделя "Задавам му въпроси, чувствам, че ме пази в безопасност. Наистина усещам енергията на душата му, не мисля, че това се изпарява."

Епъл Мартин, Гуинет Полтроу и колко красива е дъщерята на актрисата

Гуинет Полтроу вече не крие красивата си дъщеря

Сладката Епъл е по-красива и от майка си

От снимката виждаме колко големи са вече децата на актрисата и колко много дъщеря ѝ прилича на нея. Епъл и Моузес са от брака ѝ с фронтмена на Coldplay Крис Мартин. Сега носителката на Оскар е омъжена за продуцента Брад Фалчък. 

Гуинет Полтроу и Брад Фалчък: Защо двамата живеят разделени

Кога да живеем отделно от съпрузите си

Нетрадиционен подход към семейството