Когато говорим за певицата Grimes, настоящата половинка на Илон Мъск, можем да очакваме изненади всякакви. Тя често обича да привлича вниманието върху себе си с някое и друго меко казано необичайно изказване в социалните мрежи.

След като почти научихме името на сина й X Æ A-Xii, за което ни трябваха няколко месеца, сега Клеър Баучър, както е истинското й име, ни информира, че "най-сетне" се е заразила с COVID-19.

Освен че очевидно е щастлива, че коронавирусът не я е подминал, певицата признава, че странно се "наслаждава" на страничните ефекти на лекарството за кашлица, което й е предписано, сред които е и треска.

Разбира се, това признание не остана без очаквания отговор. Изненадани от начина, по който Grimes приема заразяването си с COVID-19, мнозина не пропуснаха да коментират колко неуместно изглеждат думите й на фона на всички умиращи и борещи се за живота си болни, предава Huffington Post.

Илон Мъск, Grimes и новата снимка на сина им X Æ A-Xii

Синът на Мъск тръгва по неговите стъпки

Крушата не пада по-далеч от дървото

По публикацията на певицата не става ясно дали половинката й Илон Мъск също е с положителен тест. Но, познавайки неговия стил, той вероятно също щеше вече да се е похвалил...