Илон Мъск и половинката му Клеър Баучър, позната повече като Grimes, със сигурност са една от най-нестандартните двойки, които сме виждали. Милиардерът с огромни планове за планетата и космоса стана баща за шести път преди няколко месеца. А сина си с необичайното име X Æ A-Xii е показвал едва няколко пъти.

Нямаме съмнение, че това дете не се отглежда и възпитава така, както традиционалистите може би смятат зa приемливо. Но когато баща ти иска да промени света и бъдещето, то тогава и на теб се възлагат големи надежди още с раждането. А осъществяването им изисква по-специална подготовка.

Grimes сподели в социалните мрежи една от доста редките снимки на наследника си. На нея виждаме как порасналият X Æ A-Xii си играе с книжка за Космоса, която определено успява да привлече вниманието му.

И няма как първатa ни мисъл да не е, че очевидно ще върви по стъпките на успешния си баща. А и нямаме особено съмнение кой точно му е купил тази книжка...

Илон Мъск, Марс, Axel Springer и кога ще стъпим на Марс

Илон Мъск вече знае кога ще стъпим на Марс

По-скоро, отколкото очаквахме

Наскоро половинката на Илон Мъск сподели, че двамата със сина й вече са гледали "Апокалилсис сега", а малкият започва да проявява вкусове и предпочитания, като определено симпатизира на "радикалното изкуство", предава Daily Mail.