Напоследък емоциите при Григор Димитров са на двата полюса. Преди повече от месец за пръв път се заговори, че двамата с последната му половинка Мадалина Геня са разделени. Скоро след това получихме и потвърждение. A на фона на любовното разочарование родният тенисист записа няколко победи, за да превърне 2023 в една от най-силните години в професионалната си кариера.

Григор Димитров, Новак Джокович и кой е спечелил най-много пари от наградни фондове в тениса

Колко е спечелил Григор Димитров от тениса

До момента от наградни фондове

След загубения от Новак Джокович финал на "Мастърс", Гришо се отдаде на заслужена, но и доста необичайна почивка. От години той живее в Монте Карло и е свикнал да бъде обграден от лукс както у дома, така и по време на дългите си пътувания до различни точки от света.

Този път обаче Димитров предпочете по-различно преживяване. Той публикува на стори и в профила си в Instagram кадри от къмпинг с кемпер в мъжката компания на своя треньор и екип.

Снимка 643933

Източник: Instagram / Grigor Dimitrov

Снимка 643934

Източник: Instagram / Grigor Dimitrov

От описанието към едната снимка разбираме, че тенисистът вече е започнал подготовката си за предстоящата 2024 г. и всички са фокусирани върху това той да продължи да се представя поне толкова добре, колкото в последните месеци.

Е, досега неведнъж бяхме виждали Гришо в петзвездни хотели и изискани ресторанти, но за пръв път го видяхме да си приготвя ориз на газов котлон. Явно това откъсване от света е част от възстановителната и подготвителната програма. А по усмивката му можем да съдим, че наистина му се е отразило добре.

Мадалина Геня за Григор Димитров - какво написа бившата на тенисиста след загубения му финал

След загубения финал - какво каза Мадалина Геня по адрес на Григор Димитров

Бившата на Григор с първа проява след раздялата

Друго, с което Димитров изненада последователите си в последните дни, е новата си прическа - доста по-къса от предишната. Черно-бялата снимка с новата си визия, която публикува в профила си, събра над 60 хиляди харесвания. "Зареждане... епизод XV", написа той, явно визирайки поредния сезон в професионалния тенис, който му предстои.