Представянето на Григор Димитров на корта ни е също толкова интересно, колкото и това какво се случва в личния му живот. И това е не от вчера и днес. А хасковлията винаги е свързван с различни известни и красиви дами. Точно както се случи и в последните дни.

Григор Димитров, коронавирусът и признанието на тенисиста за тежката борба с COVID-19

Григор Димитров за тежката битка с коронавируса

За физическите и психическите изпитания

След като сложи край на връзката си с Никол Шерцингер, родният тенисист не е обявявал, че има нова жена до себе си, въпреки че на няколко пъти бе засичан в компанията на различни дами. А последната спрягана за негова половинка е красивата рускиня Лолита Османова.

Всичко започна на тенис турнира във Виена. По време на срещата на Димитров с Даниел Евънс, дамата, която е дъщеря на руския олигарх Елдар Османов, бе във ВИП ложата на корта заедно с мениджъра и физиотерапевта на родния спортист. Тя бе бързо разпозната в социалните мрежи, въпреки че носеше маска.

А присъствието й сред екипа на Димитров и подкрепата й за него веднага породи въпроса какви точно са отношенията между двамата. Конкретен отговор обаче надали ще получим скоро.

25-годишната Османова вече има зад гърба си един брак с милионер, продължил едва около година. Двамата с Гаспар Авдолян вдигат сватба за 10 милиона долара в Dolby Theatre в Лос Анджелис, където се раздават Оскарите, предава Tennis Tonic.

Османова се подвизава като бизнес дама и работи в империята на своя баща. Междувременно е доста активна в социалните мрежи, а позирането пред обектива определено е любимото й хоби. От снимките й разбираме пък, че обича да прекарва времето си в Монте Карло, където Гришо се е установил от няколко години.