Преди около месец се появиха първите подозрения, че Григор Димитров отново е намерил щастието в любовта. Тогава красавицата Лолита Османова бе забелязана в ложата на няколко негови мача и веднага се заговори, че двамата не са просто приятели, които се подкрепят.

Григор Димитров, Лолита Османова и това ли е новата жена до тенисиста

Коя е новата Лолита на Гришо

Отново удар в целта

До преди дни обаче нямахме конкретно потвърждение за връзката им, освен факта, че и рускинята обича да прекарва голяма част от времето си в Монако, където хасковлията живее от години.

В края на миналата седмица обаче Димитров публикува в социалните мрежи няколко снимки и стана ясно, че е на почивка във френските Алпи.

Тенисистът предпочете да не издава точната си дестинация, както и кой му прави компания, но не е трудно да навържем две и две.

По същото време, по което Гришо качи снимки от разходката в планината, рускинята Лолита също публикува няколко кадъра на красиви планински пейзажи, за които лесно можем да твърдим, че са от същото място.

Григор Димитров, Лолита Османова и първата им обща снимка

Гришо и Лолита с първа обща снимка

Вече няма скрито-покрито

Очевидно двамата искат засега връзката им да бъде по-скоро публична тайна, нищо че вече не може да мине за такава. Новините и догадките по техен адрес обаче не им пречат да бъдат заедно и щастливи, за предпочитане далеч от хорските погледи.