Григор Димитров и Мадалина Геня са двойка едва от няколко месеца и предпочитат да пазят щастието си далеч от любопитните погледи. Двамата от време на време ни радват с общи снимки в социалните мрежи, от които разбираме, че прекарват всяка възможна свободна минута заедно.

Мадалина Геня - колко секси е половинката на Григор Димитров

Колко секси е гаджето на Григор Димитров

Пак му завидяхме

Красивият румънски модел и актриса подкрепяше своя любим от първия ред на почти всички негови мачове напоследък. А сега дойде ред Димитров да й върне жеста и да застане рамо до рамо с нея, и то под светлините на прожекторите.

Григор и Мадалина Геня се появиха заедно влюбени и усмихнати на филмовия фестивал Marateale 2023 в Италия. Двамата за пръв път присъстват като двойка на публично събитие и очаквано всички погледи бяха върху тях.

Красивата половинка на българския тенисист бе номинирана за роля в една от категориите и дори спечели награда. А гордият Димитров не пропусна да се похвали с постижението й в профила си в Instagram. 

Григор Димитров и Мадалина Геня - все по-влюбени и все по-щастливи

Когато Григор Димитров и Мадалина Геня се натискат като тийнейджъри

Българският тенисист и румънската актриса продължават да засвидетелстват любовта си

Мадалина Геня заложи на красива, дълга рокля в черно с дълбоко деколте и паднали рамене, а Григор бе стилен в светлосив костюм и черна вратовръзка, която се съчетава в тоалета на половинката му. Двамата не отлепиха поглед един от друг и на всички стана ясно, че са по-влюбени от всякога.