Салма Хайек отбеляза своя 57-и рожден ден в типичния за нея стил - с гореща плажна фотосестия. А и защо не, след като изглежда наистина зашеметяващо и може само да се възхищаваме на прекрасната ѝ визия.

Салма Хайек и новите снимки на актрисата без грим

Салма Хайек - отново секси и отново без грим

Кое е нейното щастливо място

Облечена в изкусителен червен бански от две части, съчетан със сламена шапка и чифт слънчеви очила, Салма се наслаждава на слънчевите лъчи и морската вода. След това се отпуска на пясъка, събирайки още от топлината на летния ден.

Това виждаме от снимките, които самата тя сподели в профила си в Instagram и към които оптимистично пише: "Толкова съм щастлива, че съм жива, и съм дълбоко благодарна за всички благословии в живота ми. Любимото семейство, скъпоценните приятели, здравето, работата, връзката с животните, природата и любовта на всичките ми верни фенове. Честит 57-и рожден ден на мен."

През цялото лято звездата от "Десперадо" документира своите тропически бягства в социалните мрежи, чрез които показва невероятната си фигура.

Дали ще е в оскъдно облекло, или ще отбелязва, че "коктейлите Маргарита са по-вкусни в Мексико", Салма Хайек винаги успява да зарадва своите милиони последователи.

А на 5 юли пък не пропусна да отбележи Националния ден на бикините - разбира се, с подобаваща снимка в басейна. "Можете ли да повярвате, че бикините съществуват само от 77 години. Да се надяваме, че няма да забранят и тях", написа тогава закачливо актрисата към публикацията си.