Със своето състояние от над 190 милиона долара, верига ресторанти и запомняща се роля в кулинарното шоу Hell's Kitchen, Гордън Рамзи се е доказал като успешен професионалист. А острият език е неговата запазена марка.

Гледайки как командва готвачите в Кухнята на Ада, сигурно се питаме какъв е Рамзи извън публичния образ, който си е изградил. А отговорът е - средностатистически родител, който си умира да прекарва време със своите деца.

52-годишният готвач е горд баща на цели пет деца. През април Рамзи посрещна на бял свят сина си Оскар, който вече е истинска Instagram звезда. Сестра му Тили създаде и поддържа профил в социалната мрежа, в който публикува снимки на четиримесечния сладур.

На една от последните виждаме Оскар и баща му Гордън, които се излежават блажено на леглото и гледат телевизия. "Недели като тази с татко", гласи описанието на кадъра.

Повече от ясно е, че Рамзи обича децата и времето, прекарано с тях. Понякога те са и в кухнята на някои от ресторантите му, където и готвачът побърза да заведе новородения си син дни след изписването. Все пак, след години някой трябва да наследи империята му.

Засега обаче по-големият му син Джак сякаш няма влечението на баща си към кулинарията. С него Гордън има спорове най-вече на тема социални мрежи.

Джейми Оливър, Гордън Рамзи, Волфганг Пук и кой е най-богатият шеф готвач

Кой е най-богатият шеф готвач

Черпаците са пълни - даже преливат

Готвачът никак не обича някой да му говори за фенове и предпочита да ги нарича просто непознати, с които синът му по-добре да не комуникира, пише Daily Mail.