За нас Гал Гадот си е истинска жена-чудо. Конкуренция има в лицето само на Марго Роби, но тази тема няма да подхващаме, защото си е само в нашите глави.

Гал Гадот, Ярон Варсано и какъв ще е полът на третото им дете

Гал Гадот разкри пола на бебето

Жената чудо чака третото си дете

Факт е обаче, че ролята на Даяна Принс изстреля кариерата на израелската актриса в Холивуд с 300. И много хора си мислят, че наистина може всичко. Още повече че освен успешна кариера, има и здраво и щастливо семейство.

Оказва се обаче, че дори супергероите готвят и точно като нас понякога готвенето се оказва непреодолимо изпитание, което се случва да завършва с инциденти.

В шоуто на Джими Кимъл Гал Гадот каза, че е отрязала част от пръста си, докато е готвела. Актрисата пояснява, че инцидентът се е случил в началото на пандемията, като шеговито подмята, че по онова време е започвала да пие сангрия още преди обяд.

И в един такъв ден, стартиран с въпросната напитка, е решила, че трябва да направи салата. Но от невнимание е отразяла върха на пръста си. Съпругът ѝ Ярон Варсано веднага се е притекъл на помощ, но е бил толкова отвратен от гледката, че без да иска е изхвърлил отрязаната част от пръста на съпругата си в кошчето за боклук.

Жената чудо, Гал Гадот, принцеса Даяна и как е вдъхновила супергероя

Как принцеса Даяна е вдъхновила Жената чудо

Гал Гадот разкрива повече

За щастие вече няма помен от раната на Гал Гадот, но актрисата признава, че все още не усеща отрязаната част от пръста си.