Гал Гадот обича да изследва тъмната си страна. Актрисата влиза в ролята на злата кралица в предстоящия игрален филм за Снежанка.

Гал Гадот, "Снежанка и седемте джуджета" и ролята ѝ на Злата кралица в предстоящия филм

Гал Гадот влиза в света на Disney като мащехата на Снежанка

Филмът определено ще бъде интересен

Заедно с Рейчъл Зеглър, която ще видим като чернокосата принцеса с алени устни, Гал ще има ключово участие в адаптацията на Disney - като нейната мащеха.

По време на D23 Expo Гадот разкри пред People защо се радва на шанса да играе злодейка.

По думите ѝ образът, в който влиза е пресъздаден по очарователен начин, по начин, който ни помага да разберем нейното поведение. "Тогава злото е интересно, а не плоско", смята тя. И Допълва: "Така се уверих, че кралицата не е лоша заради себе си. Сложно е. Двете героини имат взаимоотношения на майка и дъщеря по странен начин. Тя показва всичко, което може да случи на една жена, когато се почувства, че вече не е значима, в какво може да се превърне."

Въпреки че все още не сме видели как ще изглежда Гадот в ролята на злата мащеха, се оказва, че външният ѝ вид е успял да изплаши другите на снимачната площадка. Единственото, което разбираме е, че актрисата носи "дяволски тежък" костюм и черно червило.

"Обикновено карам хората да говорят с мен, открито и свободно. Сега наистина почувствах, че хората са уплашени от мен."

Въпреки страховитата роля Гал Гадот се забавлява с Рейчъл Зеглър на снимачната площадка. Между дублите двете пеят и танцуват на "Брилянтин". "Танцувахме много", спомня си Зеглер, a Гадот добавя: "И се смяхме много. Нито една от нас не е от типа актьори, които, когато го изрежат, просто отива при трейлърите си и чака на нейния ред отново. Всички останахме и на снимачната площадка беше просто прекрасно. Когато има тази химия между всички, това наистина се вижда на екрана."

"Смърт край Нил", Гал Гадот, Кувейт, Ливан и защо двете страни забраниха филма

Защо Кувейт и Ливан забраниха филм с Гал Гадот

Напрежението продължава да се трупа

Очаква се Snow White да направи своя дебют през 2024 г.