Disney съвсем сериозно са се заели със задачата да направят нов екранен прочит на всичките си известни анимации и приказки.

Рейчъл Зеглър, Снежанка и филмът на Disney, който се подготвя

Disney избра своята Снежанка

Нов филм на хоризонта

От The Hollywood Reporter разбираме, че поредният филм, който след няколко години ще видим по кината ще бъде за Снежанка. Която пък ще бъде изиграна от Рейчъл Зеглър.

Всъщност, за проекта научихме още това лято, но сега има новини, които ни карат да не само отново да му обърнем внимание, но и да го очакваме с нетърпение.

А именно, че Гал Гадот ще влезе в ролята на Злата кралица - мащехата на Снежанка. Същата тази кралица, която всеки ден се допитва до вълшебното си огледало коя е най-красива на земята.

И то всеки ден, разбира се, отговаря, че е тя. Но един ден, когато Снежанка пораства достатъчно, това се променя и именно тя става най-красивата. Което кара Злата кралица да я убие. Е, няма да преразказваме повече от историята, но е факт, че много ни допада идеята Гадот да изиграе злодейски персонаж.

Гал Гадот, Ярон Варсано, Даниела и раждането на третото им дете

Жената чудо вече е майка на три дъщери

Гал Гадот има повод за радост

За съжаление, към момента не е ясно, нито кога се очаква да започнат снимките на филма, нито кога той евентуално ще бъде пуснат по кината. Но щом двете главни роли са вече заети, значи няма да чакаме кой знае колко много.