Сладкият хлапак Малкълм от едноименния сериал отдавна не е дете. Вече на 34 години, актьорът Франки Мюниц е решил да предприеме една от най-важните стъпки в живота си - да се ожени.

Според Us Weekly Малкълм (в кавички) се е венчал за дългогодишната си приятелка Пейдж Прайс на скромна церемония във Финикс. Въпреки че двамата не са потвърдили официално новината, съдейки по профила в Instagram на съпругата му Пейдж, церемонията вече е минала, защото тя е сменила името си на Пейдж Мюниц.

Двамата започват връзка през 2016 г., а две години по-късно отварят магазин в Аризона, където продават собствено производство зехтин и други здравословни продукти. Преди да се посвети на производството на зехтин, Пейдж Прайс имаше кариера на модел.

Пейдж и Франки се сгодиха още през 2018 г. и оттогава актьорът често споделяше пред медии, че това е любовта на живота му и жената, с която иска да създаде семейство. Е, очевидно мечтата му се е сбъднала.

Що се отнася до красивата му съпруга, тя също е безкрайно щастлива от направения избор в живота си.

"Понякога реалността успява да задмине и най-смелите ти мечти. Франки Мюниц, ти си повече от мечта за мен", пише Прайс под една от общите им снимки в Instagram след предложението, което е получила от актьора.