От млада надежда на британското кино Флорънс Пю бързо успя да се превърне в едно от популярните имена в Холивуд в момента. Първо беше участието й в "Малки жени", след това в "Черната вдовица", а всички заговориха за нея след участието й в "Не се тревожи, скъпа", който в момента може да гледаме в НВО Мах.

We Live In Time, Флорънс Пю, Андрю Гарфийлд и новината за общата им романтична комедия

Флорънс Пю и Андрю Гарфийлд - една любовна история

В новия им филм We Live In Time

Съвсем скоро предстои да видим 27-годишната в A Good Person по сценарий и под режисурата на бившия й партньор Зак Браф.

До момента филмът има изключително положителни отзиви, като се очаква да видим наистина блестяща Пю в ролята на жена, преживява драматично събитие, след което се бори с вината си и се отдава на зависимости. Партнира й Морган Фрийман.

Снимка 611891

Източник: GettyImages

Още по-любопитна подробност, свързана с A Good Person, е, че Флорънс Пю сама изпълнява две от песните към филма. И е техен автор. "Написах ги за героинята ми Алисън, тя ги пее във филма. Беше и моят начин да разбера как се чувства тя, колко депресирана е след случилото се", пояснява актрисата пред Guardian.

И допълва, че чрез двете песни - "The Best Part" и "I Hate Myself", се надява публиката на филма да усети омразата, която Алисън изпитва към себе си и да я разберат по-добре. Тази година предстои да видим Флорънс Пю в няколко важни заглавия: "Опенхаймер", втората част на "Дюн", както и във филма от вселената на Mervel Thunderbolts.