Филип от риалити шоуто "Островът на изкушението" желае да се събере с бившата си приятелка Милена, сподели самият той в интервю пред вестник „Монитор".

„Тя е наранена и така... малко се държи на дистанция... Аз съм отворил вратата към нея. Обичам я, държа на нея и ако желае да бъдем заедно, да заповяда. Аз я искам обратно", твърди участникът от „Острова".

Припомняме, че двамата се разделиха заради изневярата на Филип с изкусителката Златка. Какво точно обаче се е случило между софиянеца и плеймейтката на последната им среща, все още стои под въпрос. Единственото, до което публиката и участниците в риалитито имаха достъп, бе аудио запис на стоновете на Златка от въпросната вечер.

„Не съм правил секс с нея. Казвам го за пореден път. Сега дори не поддържаме връзка. Покани ме официално на рождения си ден преди време и аз отидох, за да я уважа... Отношението ми към нея обаче грам не е по-специално отколкото към другите изкусителки", пояснява Филип пред „Монитор".

Манекенът допълва още, че в момента е в професионален застой. Очакванията бяха, че публичните му изяви ще зачестят заради тенденцията у нас, риалити участниците да се превръщат в медийни звезди след края на шоуто. Той обаче не е доволен от броя на ангажиментите си:

„Някои хора си казват, ето сега с тая инерция около шоуто всеки ще те търси. Не е така, периода е сушав откъм ангажименти. А аз си вдигнах цената, но не защото съм Филип от "Островът на изкушението", а защото прецених, че не мога да работя вече не добра воля. Това, някой да ми каже, ела за 40 -50 лв, си е чиста подигравка. Като дам 20 лв. за път и 20 лв. за ядене, за мен какво остава?", пояснява Филип.