Остават само още няколко дни, докато FIFA 21 тръгне в продажба, предназначена и пригодена за новото поколение конзоли на Sony и Microsoft.

FIFA 21, EA Sports и какво ще премахнат от играта

Жестовете, които ще бъдат премахнати от FIFA 21

Без повече дразнене на противника след попадение

И това няма как да не ни вълнува, защото вече знаем, че новите възможности на PlayStation 5 са развързали ръцете на разработчиците на игри като цяло. А от GiveMeSport разбираме, че EA Sports са решили да не пестят пари.

Според Mirror, Дейвид Бекъм, една от безспорните легенди във футбола, е подписал договор с канадската компания, който ще му осигури по-добро заплащане, отколкото е имал в състезателния си период.

За три години Бекъм ще получи 40 милиона паунда. Или по 256 000 паунда на седмица, което е повече от седмичното му възнаграждение като играч на Манчестър Юнайтед, Реал Мадрид и ЛА Галакси.

Дейвид Бекъм, Guild Esports и инвестицията на футболиста в електронните спортове

Новата инвестиция на Дейвид Бекъм

Бекъм усеща накъде духа вятърът

Според източник на изданието, първоначалната оферта е била 30 милиона за три години, но Дейвид Бекъм е успял да договори значително по-добри условия. Разбира ги той тези неща...

Давид Вия, Скайлър Бадийо, Ню Йорк Сити и подробности около обвинениятав сексуален тормоз срещу футболиста

Сексуален хищник ли е Давид Вия

Подробности около обвиненията срещу футболиста

И всички тези пари ще отидат в сметката му, само защото ще бъде със статут на ICON Player в играта. Последното означава, че ще можем да го добавяме в отбора си, но само при определени условия, разбира се. И да, това определено ще са най-лесно изкараните пари от Бекъм.