Проблемното поведение на Езра Милър не е отскоро и създава немалко проблеми. Заради тях филмът The Flash с негово участие имаше много забавяния, но в крайна сметка се очаква да излезе през юни 2023 г.

Езра Милър и новината, че ще потърси помощ за психичните си проблеми

Защо Езра Милър ще потърси помощ

Актьорът е разбрал, че не може да продължава дълго така

Новините за актьора обаче далеч не са толкова добри. С необяснимо странното си и дори опасно поведение той продължава да си навлича неприятности.

Припомняме, че Езра Милър беше арестуван на Хаваите два пъти в рамките на един месец. Първо за непристойно поведение и тормоз, а след това, по-малко от четири седмици по-късно, за нападение от втора степен. Той не оспорва обвинението, подадено към него и плати глоба от 500 долара, както и 30 долара съдебни разноски. По-късно обаче обвинението за тормоз беше отхвърлено.

Към актьора са отправяни и още две други обвинения. Едното от тях е за душене на жена в исландски бар, а другото - за тормоз на друга жена в дома ѝ в Берлин.

Снимка 591522

Източник: GettyImages

През август Езра Милър се извини за поведението си и започна лечение, касаещо психичното му здраве. Тогата той увери, че ще направи всичко, за да се върне към здравословен, безопасен и продуктивен начин на живот.

Това обещание явно на актьора му е трудно да спази, защото наскоро отново се е забъркал в проблеми. Самият той обаче не ги приема като такива, тъй като пред съда се признава за невинен.

Последните обвинения към Езра Милър са за кражба с взлом на обитаем дом, както и за дребна кражба. Ако бъде признат за виновен и по двете обвинения, актьора го грозят до 26 години затвор.

По време на изслушването в съда е станало ясно, че Милър е нахлул в резиденция в Стамфорд, Вирджиния, на 1 май. След разследване полицията е открила няколко липсващи бутилки алкохол от имота, в който по време на обира собствениците не са присъствали. След събрани показания и прегледи на записите от камерите за наблюдение, на Милър му е било повдиганото обвинение за престъпна кражба с взлом. Според обвинението общата стойност на откраднатите предмети е под 900 долара.

 Aquaman and the Lost Kingdom, The Flash, Comic Con в Сан Диего и защо DC и Warner Bros. не разкриха нищо около филмите

Какво се случва с Аквамен и Светкавицата

Защо не чухме нищо за двамата филма на Comic Con в Сан Диего

На Езра Милър това престъпление може да му коства 25 години затвор и максимална глоба от 1000 долара. Засега той се е съгласил да няма контакт със собственика на къщата, нито пък да се връща в нея, пише Variety.