Езра Милър определено не може да каже, че се намира в най-добрия период от живота си. Макар Warner Bros. да му дадоха креативната свобода за самостоятелния филм за Светкавицата.

Езра Милър, арестът му в Хавай и новите проблеми за актьора

Проблемите за Езра Милър продължават

Отново нападение

Филмът е вече заснет и трябва да го видим по някое време догодина, но това може и да не се случи. Причината е, че проблемите в личния живот на актьора продължават с пълна сила.

Вече ни е трудно да преброим скандалите, свързани с насилие над хора, в които Милър е забъркан. Да не говорим, че срещу него има издадени дори ограничителни заповеди. И така, цялостното му поведение застрашава не само кариерата му, но и бъдещето на филма.

Снимка 569853

Източник: GettyImages

Оказва се обаче, че Езра Милър се е вразумил и е взел решение да потърси помощ. От The Hollywood Reporter разбираме, че актьорът е признал в обръщение, че напоследък се въвлича в сериозни проблеми, Ето защо е решил да потърси помощ за "сложните си психични проблеми", както самият той се е изразил.

В обръщението си Езра Милър се извинява на всички, които е наранил по някакъв начин с поведението си. Но сега е отдаден на задачата да направи всичко по силите си, за да си върне предишния живот. Към момента не знаем в какво точно се изразява помощта, която той е потърсил за проблемите си.

Езра Милър, вторият арест и новите проблеми на актьора в Хавай

Защо арестуваха Езра Милър за втори път

В какви проблеми се забърка този път актьорът

Но пък новината за решението му идва малко след като доста хора от индустрията твърдяха, че Warner Bros. може и да решат да се откажат от филма за Светкавицата, макар че са похарчили над 200 милиона долара за него. Е, това е малко вероятно развитие на събитията, но бъдещето на Езра Милър определено бе поставено на карта.