След като две години бяхме без Comic Con в Сан Диего заради пандемията, този уикенд най-после събитието се състоя и ни заля (при това с големия черпак) с новини и трейлъри.

Ant-Man And the Wasp: Quantumania, Thunderbolts, Fantastic Four всичко, което Marvel обявиха на Comic Con в Сан Диего

Всички нови филми и сериали, които Marvel обявиха

Вече знаем плановете за пета фаза

Marvel, разбира се, открадната шоуто с всички нови филми и сериали, които обявиха за следващите няколко години напред. Присъствието на DC бе доста по-ограничено, като те се концентрираха върху само две заглавия.

Става дума за "Черния Адам" и "Шазам! Яростта на боговете". Дуейн Джонсън, разбира се, знае как да екзалтира публиката, появявайки се с гръм, трясък и много дим, облечен в супергеройския костюм на Черния Адам. След това Скалата даде на феновете онова, което искат най-много - нов поглед към филма.

Закари Леви и компания пък представиха на публиката на Comic Con в Сан Диего и първия трейлър на "Шазам! Яростта на боговете". Към момента не е сигурно, но се предполага, че в бъдеще Черния Адам и Шазам ще се изправят един срещу друг.

И двата филма обаче ще видим още тази година. "Черния Адам" е по кината от 21 октомври, докато "Шазам! Яростта на боговете" ще се гледа около Коледа. Остава обаче един голям въпрос, който буди и спекулации. Защо DC и Warner не казаха или показаха нищо относно двете големи заглавия, които очакваме да видим догодина.

Става дума за Aquaman and the Lost Kingdom и The Flash. От Variety припомнят, че снимките и на двата филма приключиха още преди месеци, което си е достатъчно време, за да могат режисьорите на продукциите да покажат на феновете поне снимки от предстоящите филми.

"Шазам! Яростта на боговете", Закари Леви, Хелън Мирън, Луси Лиу, Comic Con в Сан Диего и първи трейлър на филма

Шазам ще си навлече яростта на боговете

Ето какво ни подсказва трейлърът на "Шазам! Яростта на боговете"

Официално обяснение, разбира се, на този етап няма, но се предполага, че двата филма са били "заглушени" за момента заради полемиките около актьорите в тях. И по точно искането на хората Амбър Хърд да бъде премахната от Aquaman and the Lost Kingdom след загубеното дело срещу Джони Деп.

Както и постоянните проблеми с полицията и закона на Езра Милър, който влиза в ролята на Светкавицата. Актьорът бе обвинен, че е душил жена в Исландия, а друга е малтретирал в дома ѝ в Берлин. Той се развилня и тази година в Хавай, където отново агресивното му поведение бе проблем.

Амбър Хърд, "Аквамен", Aquaman and the Lost Kingdom и защо е обмисляно отстраняването ѝ от филма

Може ли Амбър Хърд да загуби ролята си в "Аквамен 2"

Виновен ли е Джони Деп за по-малката роля на бившата си

Всичко това създава проблеми за Warner Bros., защото две от звездите във филмите им са замесени в токсични скандали. Светкавицата бе включен в трейлъра на "Шазам! Яростта на боговете", но не бе назован по име и лицето му също не бе показано. Все неща, които будят спекулации.