Няма начин всеки, който е ползвал Instagram в последните години, да не е попадал на Селест Барбър. Австралийската актриса и комик стана популярна с пародийния начин, по който претворява секси снимки на известни дами.

Ирина Шейк, Селест Барбър, Vogue Португалия и две еднакви корици на изданието

Какво е общото между Ирина Шейк и Селест Барбър

Оказва се, че две еднакви корици на Vogue Португалия

Разбира се, на мушката й няма как да не попадне и Емили Райтайковски. Моделът е известна със супер секси фотографиите си както на личния си профил, така и в този на марката си бельо, и бански.

И докато много от известните "жертви" на Селест приемат с хумор собствения си пародиен образ, Емрата не е сред тях. "Не мисля, че Емили ми е фен. Аз съм ок с това, не е длъжна да й харесва. Но ме е блокирала", обяснява 40-годишната Барбър по време на гостуването си в радио токшоуто Fitzy and Wippa.

Каква може да е причината за това? Сещаме се за две опции: или Ратайковски няма чувство за хумор, или се е засегнала от критиката на австралийката. В долното видео Селест пише: "Писна ни да сексуализирате женското тяло. И ето, все пак, задникът ми."

Емили Ратайковски, известна най-вече със супер провокативните си визии, се е самопровъзгласила за феминистка и яростно защитава (поне на думи) правата на жените и това да не бъдат приемани само като сексуален обект.