Спокойно може да кажем, че Емили Ратайковски се завърна ударно. След като последните месеци тя не качваше съдържание в Instagram толкова често, колкото преди, от известно време насам вече се радваме на все повече и повече нейни постове. И то какви постове само! Съвсем в неин стил - секси и провокативни. Ето че и поредният такъв е налице.

Емили Ратайковски, снимките от тийнейджърските ѝ години и как е изглеждала тогава

Как е изглеждала Емрата в тийнейджърските си години

Разкрива самата тя

На някои от снимките виждаме Емили Ратайковски чисто гола, прикрила с ръце гърдите си. На други Емрата позира само по чоропогащник. Моделът е с къса коса на черта, която, признаваме, добавя допълнителна доза сексапил към страхотната ѝ визия. Що се отнася до снимките, те пък са дело на братя Морели, които стоят зад някои от най-забележителните фотосесии за Vogue и редица други модни списания.

Наскоро моделът призна, че е щастливо разведена в собствения си подкаст High Low with EmRata, където разговаря с транссексуалната актриса Томи Дорфман.

"Обичам добрите истории за развод", признава 31-годишната Ратайковски и допълва, че все още пази сватбената си халка. "Всеки път, когато чуя за развод, си напомням, че реакцията ми трябва да е: О, колко тъжно! Но казвам на хората: Браво на теб!"

Емили Ратайковски, разговорът й с Томи Дорфман в подкаста й и размислите й за развода

Щастливо разведена ли е Емили Ратайковски

Отговорът - от самата нея

Емили Ратайковски се омъжи за продуцента Себастиан Беър-Маклард през 2018 г. През март 2021 г. се ражда синът им Силвестър, а през септември 2022 г. Ратайковски подава молба за развод. Като причина медиите изтъкват "системните" изневери на Беър-Маклард.