Сидни Суийни "плава" из каналите на Венеция с подчертана елегантност и изискан стил. Откакто е в италианския град за провеждащото се в момента 80-то издание на филмовия фестивал, звездата от "Еуфория" смени редица красиви и знойни летни тоалета. Ето защо престоят ѝ се оказа едно малко модното турне, представящо най-актуалните тенденции - без грам признаци на забавяне.

Как Сидни Суийни отговори на твърденията, че е имала романс с колегата си Глен Пауъл

Изневерила ли е на годеника си Сидни Суийни

От месеци се говори, че с Глен Пауъл са имали връзка

И тъй като до края на фестивала остават само шест дни, Суийни реши, че няма време за спирачки и затова побърза да придаде свръхблясък на събитието. В един от дните актрисата се появи с красива романтично-розова рокля, на която обаче успя да придаде абсолютен секси акцент чрез дълбоко изрязаното деколте, от което се подаваше бляскав сутиен - твърде красив, за да не бъде видян.

Инкрустираното с кристали бельо "надничаше" изпод сърцевидното пищно деколте на Сидни Суийни твърде демонстративно, за да се счита за случайност.  И напротив - то е съвсем умишлен детайл, силно въздействаща част от визията ѝ.

Ансамбълът на Сидни бе допълнен с подходящи изрязани обувки и семпли бижута. Русата ѝ коса беше пусната гладко около раменете, а едва забележим грим допълваше цялостния ѝ блясък.

Изабел Гулар и Сидни Суийни са секси в Ибиса

Изабел Гулар и Сидни Суийни са секси в Ибиса

Горещи дами на гореща ваканция

Вечерта преди това пък Суийни се появи на вечерен коктейл в чест на Armani Beauty. Този път тя се бе спряла на доста по-фатална визия, съставена от черна, тясна рокля, смело изрязана около бюста, допълнена с апликация от роза с кристали около врата. Косата ѝ беше прибрана в елегантна прическа, а визията завършена с дръзки червени устни и смела очна линия, пишат от In Style.