Не един път сме се наслаждавали и благородно сме завиждали на Елизабет Хърли за невероятния ѝ външен вид. Актрисата е на 54, но любимото й занимание продължава да е да се снима по бански. А фигурата й достойно го позволява (и съперничи на много от по-младите й колежки).

Докато е затворена вкъщи, Елизабет Хърли, като много други известни личности, скучае и копнее за светски изяви. Тъй като все още не се знае кога отново ще бъдат разпънати червените килими, актрисата реши да си спомни за един момент, случил се преди цели 21 години.

В Instagram тя публикува снимка, на която я виждаме как позира от леглото в дома си, облечена в официална рокля Versace, която сякаш е направено за нея.

Интересното в случая е, че Елизабет Хърли носи същата тази рокля точно преди 21 години. С нея тя се появи на награждаването на най-добрите дизайнери през 1999 г., но под ръка с тогавашния си приятел Хю Грант.

Независимо че са минали толкова много години, Елизабет Хърли показва, че никак не се е променила и отново може да влезе в роклята, която продължава да ѝ стои все така секси.