Бразилецът Неймар е сред онези млади и успешни футболисти, заслужили богатството си  с много пот на челото, буквално. Затова няма защо да му завиждаме, че е милионер. Но и няма как да не ни е любопитно къде живее Джуниър, щом разполага с подобни финансови възможности.

Париж

Освен на националния отбор на Бразилия, Неймар е футболист и на френския Пари Сен Жермен. Затова и по-голямата част от времето си прекарва в луксозно имение в парижкото предградие Бугивал. То не е негова собственост, а е под наем, като преди е обитавано от Роналдиньо.

Снимка 366208

Източник: Youtube

Пететажната къща, построена през 1950 г., в комбинация с огромен двор, е новият дом на бразилеца от есента на миналата година. Цената на имота е близо 200 милиона долара, а месечният наем е почти 20 хиляди долара. Но подобна сума е нищо за футболиста, който всяка седмица добавя около милион долара към банковата си сметка.

Снимка 366206

Източник: Youtube

В застроената площ от десет хиляди квадратни метра има достатъчно място за огромен закрит басейн. Сауна, турска баня и огромен фитнес също са част от екстрите.

Снимка 366204

Източник: Youtube

Снимка 366203

Източник: Youtube

Барселона

Преди две години Неймар си купи имение в Барселона и стана съсед на Меси и Суарес. Къщата е по-малка от настоящия му дом във Франция, а и собственикът й доста по-рядко я посещава.

Снимка 366220

Източник: Youtube

Мащабите може да са по-малки, но усещането за уют е осезаемо. Испанският дом на бразилският футболист е перфектно място за усамотение и почивка - неговият частен рай, в който има достатъчно място и за луксозните му автомобили.

Снимка 366221

Източник: Youtube

Рио де Жанейро

За сумата от осем милиона евро Неймар стана собственик на впечатляващо имение на около час от центъра на бразилския град през есента на 2016 г. Именно там живееше и допреди няколко месеца, когато се премести в Париж. Там се върна и за възстановяване от тежката си контузия в началото на годината.

Снимка 366258

Източник: Youtube

Снимка 366256

Източник: Youtube

Тенис корт, площадка за хеликоптер, басейн, СПА, зала за масажи, изба с хиляди бутилки вино, собствен кей, на който да го чака и яхтата му. Застроената площ е 6265 кв. м и дава възможност за организиране на шумни партита.

Снимка 366257

Източник: Youtube

Снимка 366255

Източник: Youtube

Но подобни рядко се случват в дома на Неймар, където той предпочита да се забавлява със сина си, любимата си и в тесен кръг от приятели. Голяма част от времето прекарва и в тренировки, рехабилитации, масажи и SPA процедури.