Някои филми успяват да печелят нови фенове десетилетия след излизането си. Както и да ни изненадват с неподозирани детайли, които също научаваме след години. Джордж Клуни направи подобни разкрития за "Бандата на Оушън".

Джордж Клуни, Амал Клуни, Льо Вал, Бриньол, наводненията от 2021 г. във Франция и щедрото дарение на актьора

Щедрото дарение на Джордж Клуни

А някои са неблагодарни

Филмът на Стивън Содърбърг от 2001 г. е част от фестивала TCM и дори получи специален панел, в който се включиха Клуни и режисьорът. "Стивън тъкмо беше направил "Ерин Брокович" и "Трафик", беше номиниран и за двата", казва Клуни. "Хората искаха да работят с него."

На това Содърбърг отвръща, че все пак някои актьори са му отказали. "Да, известни хора ни казаха да си гледаме работата. Марк Уолбърг, Джони Деп. Имаше и други. Сега със сигурност съжаляват", коментира Джордж Клуни, който изпълнява главната роля в "Бандата на Оушън".

Стивън Содърбърг и Клуни

Източник: GettyImages

Стивън Содърбърг и Клуни

От разказа му разбираме, че Деп е трябвало да изиграе Линъс - роля, която след това отива при Мат Деймън. Във филма участват още Брад Пит, Джулия Робъртс, Анди Гарсия, Дон Чийдъл.

Клуни разкрива и как със Содърбърг са убедили Робъртс да участва. "Пратихме сценария на Джулия, а аз добавих бележка: "Чувам, че взимаш по 20 долара на филм. Бях добавил банкнота от 20 долара. Станало й смешно и веднага приела ролята", пишат Hollywood Reporter.