Дори и цял живот да ти се носи слава на мачо и женкар, в един момент решаваш да се ожениш. И всичко се променя. Така се случи с Джордж Клуни. Надали доскоро щяхме да повярваме, че една жена ще успее дотолкова да му стъпи на врата, че да го накара да се раздели с любимия си мотор.

Но ето, Aмал Клуни е способна на много повече, отколкото предполагаме. И ако не ни е приятно да наричаме Джордж Клюни мъж под чехъл, можем просто да заключим, че го е направил от любов.

През лятото актьорът претърпя лек инцидент с двуколесното возило и остана няколко дни в болница. Тази случка така е изплашила Амал, че (след дълго увещаване и вероятно не без няколко скандала) тя успя да убеди съпруга си да се раздели с най-голямата си страст.

Снимка 387657

Източник: Facebook / Ben-ari Erez Nirit

Джордж Клуни ще дари един от моторите си на свой приятел и неговата благотворителна организация. Мощната машина е Harley Davidson, модел Dresser Touring Ultra Limited FLHTK от миналата година и си е чисто нов - само на 25 мили.

Е, актьорът явно няма да има шанса да му се порадва истински, но всичко е в името на любовта. А в обявата в eBay има допълнение, че след инцидента в Италия Амал е казала на Джордж, че приключва с моторите - "за негово добро".

Джордж Клуни претърпя инцидент

Джордж Клуни претърпя инцидент

Как се чувства актьорът

Все пак, няма да бъде само за негово добро, защото сумата от поне 25 хиляди долара, която се иска за мотора, ще отиде за добра кауза. А в бонус има и автограф от Клуни върху резервоара.