Да пробиеш в Холивуд не е особено лесно, защото понякога се изискват десетки роли, докато се хората започнат да те разпознават.

Джона Хил, пушенето и колко трудно е да се откаже от него актьорът

Трудното ново начинание на Джона Хил

Актьорът ще води още по-здравословен начин на живот

Понякога обаче е необходима само една-единствена, за да научи целият свят за твоето име. При Джона Хил не можем да кажем, че пробивът е дошъл с една роля, а по-скоро е плод на постоянни усилия.

Факт е обаче, че той е едно от най-разпознаваните лица в Холивуд, като дори държи един доста негативен рекорд - за най-много псувни и ругатни, произнесени на екран. Нещо, с което Самюел Л. Джаксън със сигурност не е съгласен.

Снимка 598108

Източник: GettyImages

Актьорът, както немалко други негови колеги, всъщност е стана популярен с фамилия, която всъщност не отговаря на истинската му. Джона Хил Фелдщайн е цялото име на актьора от "Вълкът от Уолстриийт", но от самото начало на кариерата си е решил да използва за фамилия своето презиме.

Но това няма да бъде само за пред хората. Според Today, Джона Хил е подал документи в съда, според които иска да направи Хил своя официална фамилия. Съдът трябва да се произнесе през януари, но това далеч не е първият път, в който се случва подобно нещо.

Джона Хил, паник атаките, тревожността, филмът му Stutz и защо ще спре с публичните изяви

Защо Джона Хил ще се покрие

Ето какво стои зад решението на актьора

Съвсем наскоро друг актьор - Арън Пол, съвсем официално смени фамилията си на Пол и пред закона, защото именно с нея доби популярност, а не с рождената си.