През 2018 г. Камерън Диас обяви, че се "пенсионира" от киното. Актрисата се посвети на семейството си, на личния си бранд за органично вино Avaline, както и на инвестиране в здравни и биотехнологични стартъпи.

Камерън Диас, завръщането в киното  и снимките в Лондон за предстоящия филм Back in Action

Камерън Диас все пак ще го направи

Обратно в играта

До 2022 г., когато беше обявено участието й във филма на Netflix Back in Action - явното й завръщане в Холивуд. 2024 г. пък е годината на второто й завръщане, защото 51-годишната актриса от "Ах, тази Мери" ще участва в Outcome.

Филмът е на Apple Original, а режисьор и ко-сценарист е Джона Хил. На екран на Диас ще партнира не друг, а Киану Рийвс. Той ще бъде Рийф - холивудска звезда, който трябва да разрови тъмни тайни от миналото си, когато е изнудван с видеозапис.

Снимка 628637

Източник: GettyImages

За ролята на Камерън Диас за момента не се знае нищо, но самата идея за комбинация между нея и Рийвс е достатъчно обнадеждаваща. Джона Хил ще бъде и продуцент на Outcome. Очевидно такава позиция му харесва, защото той работи паралелно и по биографичен филм за групата Grateful Dead, на който е продуцент. Режисьор пък ще е Мартин Скорсезе, пишат Variety.