Джейн Сиймур не само изглежда страхотно за своите 72 години, а отскоро и е влюбена като тинейджърка, което й помага още повече да поддържа младежкото си излъчване. След редица любовни провали през годините актрисата намери щастието в лицето на година по-големия от нея Джон Замбети и не се притеснява да говори открито за отношенията им, дори за най-интимните им аспекти.

Джейн Сиймур най-накрая намери любовта на 72 г.

4 брака и 4 развода по-късно - кой е новият мъж в живота на 72-годишната Джейн Сиймур

"Никога не съм била по-щастлива", признава актрисата

Преди дни звездата от "Д-р Куин Лечителката" публикува есе на тема секса над 60 години, в което описва, че интимните й преживявания днес са "по-страстни и прекрасни" от всякога. А причината е, че се основават на "доверие, любов и опит". 

Е, сигурни сме, че Сиймур има достатъчно натрупан опит в любовния живот, защото е била омъжена цели четири пъти. Но явно и с настоящата й половинка са на една вълна и са си паснали перфектно. Тя допълва, че днес познава повече от добре както същността си, така и тялото си, като същото може да каже за себе си и Замбети. "Не е както когато си млад", смята тя.

Снимка 649716

Източник: GettyImages

Актрисата е категорична, че сексуалният живот не приключва на 60 години. И нейното виждане е, че в края на деня всеки търси нещо, което да му раздвижи кръвта - особено в определени области. Смята и че докато като си млад сексът е по-скоро предимно физическо занимание, в по-зряла възраст се превръща в емоционално преживяване, което заздравява връзката с твоя партньор, с когото преминавате през различни периоди, споделяте своите мисли и емоции. И това може само да го направи още по-хубав.

Сиймур се шегува, че сексът в по-напреднала възраст има още един страхотен бонус - че не можеш да забременееш. И за нея е чудесно, че може едновременно да се чувства като 16-годишна и да се възползва от натрупания си през годините опит, цитират я от Daily Mail.

Джейн Сиймур с рядка снимка на близнаците си

Как изглеждат близнаците на Джейн Сиймур

Това са 27-годишните Кристофър Стивън и Джон Стейси

Тя разкрива и още една голяма разлика между предишните си и сегашната си връзка, която със сигурност също дава отражение върху сексуалния й живот. Ако преди е мислела преди всички за партньора си и рядко за себе си, сега тя поставя своята личност и своите желания на първо място.