Малко са хората, които на 71 години все още могат да изглеждат привлекателно и зашеметяващо. Джейн Сиймур определено може да се похвали, че е един от тях.

Оскари 2022, Vanity Fair, Алесандра Амброзио, Холзи, Емили Ратайковски и най-секси жените на партито след раздаването на статуетките

Най-секси звездите на партито на Vanity Fair след Оскарите

Жените, които привлякоха вниманието ни

На тазгодишното афтър парти на Vanity Fair, състояло се непосредствено след церемонията по връчването на наградите Оскар, актрисата се появи с предизвикателна бляскава зелена рокля, без ръкави и изрязано дълбоко деколте.

Роклята подчертава запазената ѝ, стройна фигура и със сигурност е приковала към притежателката си, популярна с ролята си на Доктор Куин, лечителката от едноименния сериал, много погледи.

Снимка 568532

Източник: GettyImages

Обичайно, Джейн е оставила дългата си коса (нейна запазена марка), да се спуска свободно по раменете и гърба, а само малка част от нея е вдигнала високо над тила.

Но изключителния си външен вид Джейн Сиймур дължи не само на природата и гените, но и на не малко усилия от нейна страна.

Наскоро тя сподели в социалните мрежи своя снимка, на която спортува усилено и към която написа "Отново към това", с което явно визира честата си отдаденост на физическите упражнения. Които явно вършат работа - защото Джейн и на 71 продължава да изглежда страхотно.