Сватбата на Дженифър Лопес и Бен Афлек в Джорджия спокойно може да вземе титлата "Сватба на годината". Вече повече от месец събитието продължава да буди любопитство на хората, а интересни подробности и важни детайли за него изникват почти всяка седмица.

Дженифър Лопес, Бен Афлек и всичко, което трябва да знаем за втората им официална сватба

Ето как премина втората сватба на Джей Ло и Бен Афлек

Всичко, което трябва да знаем за официалната им церемония

Не по-малко интересен е и човекът, който ръководи цялата церемония. Бившият хиндуиски монах Джей Шети днес е доста популярен лайф коуч, писател и водещ на подкаст. 

"За мен беше чест. Всичко беше изключително красиво. Ще оставя те да разкажат повече. Но беше наистина специално - прекрасно е да празнуваш любовта", каза той пред Entertainment Tonight.

Но церемонията на Дженифър Лопес и Бен Афлек не е единствената, която Джей Шети ръководи. Миналата година той направи същото със сватбата на Лили Колинс и Чарли Макдауъл, а по време на промотирането на филма "Омъжи се за мен" през февруари 2022 г., ожени четири други двойки.

Шети среща Лопес преди няколко години. "Тя беше просто феноменална", спомня си той. През 2021 г. тя гостува в епизод от неговия подкаст On Purpose With Jay Shetty, като преди това говори за проблемите във връзките си през годините в канала му в YouTube - Coach Conversations. Пред него тя разкрива как през 30-те си години е посещавала терапия, която ѝ е помогнала да се научи да обича себе си.

Джей Ло, Бен Афлек, Джей Шети и кой ръководи сватбата на Дженифър Лопес и Бен в Джорджия

Монахът, свързан със сватбата на Джей Ло и Бен Афлек

Само часове ни делят от началото на празненствата

Самият Джей Шети сключва брак с веган готвачката Радхи Девлукия през 2016 г. А изглежда, че любовта е тема, която го вълнува, тъй като на 31 януари 2023 г. се очаква на пазара да излезе новата му книга 8 Rules of Love: How to Find It, Keep It, and Let It Go ("8 правила на любовта: Как да я намерим, запазим и оставим да си отиде").

Шети вече е автор на бестселъра от 2020 г. "Мисли като монах". Видеоклиповете му събират милиони гледания, а самият той е любимец на знаменитостите, част от които (Мат Деймън, Алиша Кийс, Уил Смит и др.) можем да чуем в неговия подкаст.