Едва ли има изпълнител, който да не иска да се качи на сцената на полувремето на Супербоул. Е, на малцина им се отдава тази възможност за милиони.

Шакира, Дженифър Лопес и изпълнението им на Супербоул 2020

Джей Ло и Шакира подпалиха сцената на Супербоул 2020

Подобно шоу не се вижда всеки ден

Дженифър Лопес например завладя публиката през 2020 г. в компанията на Шакира. Двете си разделиха тези малко над 12 минути, с които разполагаха, за да изпълнят някои от хитовете си, съчетани с впечатляваща хореография, разбира се.

Но се оказва, че Джей Ло не е била никак доволна от решението на NFL да дели сцената с Шакира. Според BuzzFeed News, в документалния филм на Netflix - Halftime, фокусиран върху работата ѝ по Супербоул и личния живот, изпълнителката казва, че това е най-лошата идея на света.

Снимка 464902

Източник: GettyImages

Лопес не казва нищо против Шакира, а негодува от факта, че двете са имали само по около шест минути. Според нея, не е добра идея двама души да изнасят шоуто на почивката. А ако това се случва, то и двамата трябва да имат по поне 10 минути за изява.

Супербоул 2022, Dr. Dre, Mary J Blige, Snoop Dogg, Еминем, 50 Cent и изпълнението, за което всички говорят

"Пенсионерите", които подпалиха сцената на Супербоул

Шоу като никое друго

Но на фона на тези думи на Дженифър Лопес тазгодишният Супербоул събра не един, не двама, а цели шестима изпълнители, които сътвориха едно от най-добрите представления в историята на финалите.