Супербоул е едно от най-големите събития не само в света на спорта, но и в шоубзинеса. Всяка година един от най-интересните въпроси е кои изпълнители ще излязат на сцената. А тазгодишният отговор срещна голямо одобрение.

Очаквано, Шакира и Дженифър Лопес създадоха незабравимо шоу по време на почивката. Двете латино диви се качиха на сцената, облечени в предизвикателни тоалети и за пореден път доказаха, че ги бива не само в песните, но и в танците.

След дълги месеци на подготовка, двете изпълнителки дадоха най-доброто от себе си и показаха на по-малките си колеги как точно се прави истински музикален спектакъл.

Снимка 464902

Източник: GettyImages

А той бе наблюдаван от десетки хиляди на живо и близо 100 милиона пред телевизионните екрани.

Шакира и Джей Ло направиха микс от най-големите си хитове, а актрисата от "Да свалиш Уолстрийт" показа и на живо уменията си на пилон. С тях разтуптя милиони мъжки сърца, а това на годеникът й Алекс Родригес зa малко да изхвръкне.

Снимка 464909

Източник: GettyImages

Колумбийскатa изпълнителка не остана по-назад и откри 15-минутния музикален спектакъл с танците, които се превърнаха в нейна запазена марка. Това беше и най-добрият начин да отпразнува своя 43-и рожден ден.

Снимка 464906

Източник: GettyImages

Към двете дами и десетките танцьори изненадващо се присъедини и още една девойка - 11-годишната дъщеря на Джей Ло Еми. Тя също демонстрира певчески заложби, докато майка й развяваше знамето на Пуерто Рико.

Снимка 464911

Източник: GettyImages

Въпреки че нямат обща песен и досега не са работили заедно, Шакира и Лопес доказаха на света, че са супер тандем.

Снимка 464905

Източник: GettyImages

Те влязоха в ролята на посланици на латино културата и получиха сериозна подкрепа преди Супербоул, а след изпълнението си - заслужени аплодисменти и поздравления.