Покрай документалния филм за Дженифър Лопес - Halftime, успяхме да надникнем зад кулисите. Но не само на Супербоул, а и на това как се подготвя изпълнителката за участията си.

Дженифър Лопес, Гуадалупе Родригес, Halftime и какво разкри изпълнителката за майка си

Джей Ло откровено за майка си Гуадалупе

Какво не знаехме за отношенията между двете

Ясно е, че професионализмът е на много високо ниво. Не сме и очаквали нещо по-различно. Но има и много проблеми, които изникват в последния момент и създават стрес. Стрес, с който Джей Ло е свикнала през всички тези години.

Но се оказва, че невинаги е било така. Според Glamour, в своя имейл бюлетин - On the JLo, Лопес разкрива, че е имала паник атаки. Изпълнителката пише, че в даден период от живота си буквално не ѝ е оставало време за сън и спяла между три и пет часа на нощ.

Съчетанието между недоспиване и постоянен стрес покрай работните ангажименти, естествено, се е оказало бомба със закъснител. Дженифър Лопес пояснява, че по цял ден е била в студиото, а понякога и през нощта, за да записва нова музика.

През уикендите пък е снимала видеоклипове. Джей Ло пояснява, че била все още в 20-те си години и се е чувствала непобедима. Но един ден, докато е стояла в каравана си на снимачната площадка, е разбрала, че е далеч от непобедима. 

Целият стрес и претоварване са казали думата си. "Почувствах се физически парализирана, не можех да виждам ясно и имах други симптоми, които ме изплашиха много." Разбира се, последвал е незабавен преглед, където е разбрала, че просто трябва да забави темпото. И да започне да се наспива.

Симона Халеп, загубата на French Open и признанието, че е получила паник атака по време на мача

Тенисистката, която получи паник атака по време на мач

Симона Халеп не крие трудностите

В момента си дава сметка, че това е било паник атака, но по онова време дори не чувала за подобно нещо. Дженифър Лопес пояснява, че лекарят ѝ е казал да спи поне седем или девет часа на нощ и да не пие кофейн. Също така да тренира редовно, за да се освобождава от стреса, ако смята да продължи да работи толкова много.