През последните няколко дни една от най-актуалните теми е втората сватба на Дженифър Лопес и Бен Афлек, която двамата организираха в имението на актьора в Райсборо, Джорджия, за да отпразнуват любовта си с най-близките им хора. 

Не всички от семейство Афлек обаче успяха да присъстват на голямата сватба този уикенд.

Източник разказа за списание People, че Кейси Афлек е пропуснал церемонията в Джорджия "за съжаление, поради семейни, родителски задължения у дома".

Дженифър Лопес, Бен Афлек и всичко, което трябва да знаем за втората им официална сватба

Ето как премина втората сватба на Джей Ло и Бен Афлек

Всичко, което трябва да знаем за официалната им церемония

Въпреки, че не присъства на сватбата, Кейси Афлек сподели трогателно послание към новото семейство в личния си профил в Instagram, придружено с мила снимка на тримата от преди много години.

"Хубавите неща си струват чакането. За обратите, новите начала и намирането на нови извори на стара любов. Добре дошла в семейството. Приготви се истинска семейна дисфункция. Шегувам се, разбира се. Джен, ти си истинско съкровище. Обичаме те толкова много", написа Кейси Афлек. 

На сватбената церемония в събота не успя да присъства и една от най-добрите приятелки на Джей Ло - Лиа Ремини. Според източници на TMZ отсъствието на актрисата се дължи на факта, че е решила да прекара време с 18-годишната си дъщеря София, която се кани да замине за колеж. 

Снимка 585016

Източник: GettyImages

Въпреки че според съобщенията е била поканена на голямото събитие, което се е състояло в невероятното имение на Бен, тя искала да остане възможно най-близо до тийнейджърката, преди да тръгне за учебното заведение.

Дженифър Гарнър, Бен Афлек, Дженифър Лопес и какво прави бившата на актьора по време на сватбата му

Как прие Дженифър Гарнър сватбата на Бен Афлек и Джей Ло

С какво беше заета бившата съпруга на актьора

На сватбата на Джей Ло и Бен Афлек обаче бяха много звезди, сред които приятелят на Бен Мат Деймън и съпругата му Лусиана Барозу, режисьорът Кевин Смит и съпругата му Дженифър, актьорът Джейсън Меус и съпругата му Джордан Монсанто и холивудският агент за таланти Патрик Уайтсел и съпругата му моделът и актриса Пиа Милър.