Годините се сменят, а Дженифър Лопес е все така млада, секси и неустоима. Първите й снимки по бански за годината отново предизвикаха искреното възхищение на милионите й почитатели.

Дженифър Лопес, JLo Beauty и как изглежда певицата без грим

Джей Ло - далеч от перфектна, но истинска

Без грим - все повече я харесваме така

Явно, след многобройните ангажиментите в края на миналата година, суперзвездата използва първите дни на новата, за да релаксира.

Тя пусна кратко видео от брега на морето, на което се усеща лежерното й настроение, докато прави упражнения и се зарежда. Видеото е придружено с песента Life Is Good на рапърите Drake и Future.

Певицата е с червен бански от две части на Melissa Odabash и прозрачен халат от кафтан на Versace, на гърба на който са изписани нейните инициали - J Lo, отбелязва Harper's Bazaar. Тя е с пусната коса, която разрошва вятъра, и големи обеци халки.

На друга снимка Джей Ло отново демонстрира перфектните си форми по бански на плажа. Стегнат корем, стройни крака, апетитни извивки... Тя изглежда безгрижна, непринудена и много секси.

А на снимка от тренировката й виждаме, че 51-годишната латинодивата се грижи усърдно за това да изглежда именно по този начин.