В последно време звездите, които решават да си осигурят допълнителни приходи със своя козметична марка, стават все повече е повече и в това няма нищо обичайно. Все пак, името е това, което продава.

По-интересното обаче е, че именно продуктите с грижа за кожата или пък декоративна козметика с тяхното име са причината да се появяват доста често без грим в социалните мрежи. И Дженифър Лопес не остана по-назад от тази тенденция.

В първия ден на 2021 г. стартираха продажбата и на серията продукти за грижа за кожата JLo Beauty. По този повод певицата публикува в профила си в Instagram кратко видео, в което показва своя ритуал за премахване на силен, сценичен грим.

И за да докаже качеството на продуктите със своето име, Лопес остана без капка макиаж на лицето, но с широка усмивка. И няма как да пропуснем да споменем, че изглежда доста добре за своите 51 години.

Дженифър Лопес, Алекс Родригес и отказаха ли се от сватбата

Джей Ло вече не иска да е булка

На едно мнение ли са с годеника й

А това далеч не е първият случай, в който латино дивата ни демонстрира естествената си красота. В последните месеци, в които прекара много повече време и дома, отколкото на сцената, Лопес очевидно доби още по-голяма увереност в себе си и разбра, че хората я харесват много повече, когато е точно като тях - далеч от перфектна, но истинска.