В последно време изненадите от Дженифър Лопес идват една след друга. След премиерата на новия й албум This is me...now и едноименния документален филм, който проследява професионалния й път в последните две десетилетия, певицата и актриса е готова да допусне феновете си още по-навътре в личния си живот.

Дженифър Лопес откровено за раздялата с Бен Афлек и краят на музикалната си кариера

Дженифър Лопес по-откровена от всякога - за раздялата с Бен Афлек и за края на кариерата си

Певицата се връща към най-болезнените си спомени

На 27 февруари е премиерата на втората част от документалната поредица за Amazon Prime, която носи името The Greatest Love Story Never Told. И, както подсказва името, акцент в нея ще бъде любовният живот на Джей Ло и връзката с настоящия й съпруг Бен Афлек, с когото се преоткриха след дълга пауза и изглеждат по-щастливи от всякога.

Докато обаче тя явно е на емоционална вълна и иска да си каже всичко, което е предпочитала да премълчава досега, Бен Афлек изглежда не споделя нейните вълнения. Според приближени до двойката източници, цитирани от Life&Style, актьорът не разбира желанието на съпругата си да разкрива пред целия свят своите най-съкровени чувства и преживявания. 

Снимка 654541

Източник: GettyImages

Въпреки че публично демонстрира пълната си подкрепа за всяко начинание на Дженифър Лопес, вътрешно той продължава да недоумява на какво се дължи нейното непрекъснато търсене на внимание и желание все да е в устите на хората.

В документалния филм Бен Афлек подчертава, че говорят за неща, които за него са "свещени и много лични", затова и досега е избягвал да ги коментира публично. Вероятно и не му се е понравило много, че всички ще чуят любовните писма, който той е писал през годините на певицата. И очевидно сега прави голяма саможертва, само за да не разочарова съпругата си.

Дженифър Лопес разкрива дали ревнува Бен Афлек от други жени

Ревнува ли Дженифър Лопес Бен Афлек от други жени

И какво би направила певицата, ако хване жена да го сваля

Основното притеснение на актьора е напълно основателно - че прекаленото медийно внимание върху връзката им не води до нищо добро и доказателство за това е разваленият им годеж преди години. Но Дженифър Лопес сякаш бързо забрави за това и вече е готова да си каже всичко, въпреки че отново излага на голям риск любовта им. И дано това не им изиграе лоша шега отново.