Доскоро се предполагаше, че бившата (Дженифър Гарнър) и настоящата съпруга на Бен Афлек (Дженифър Лопес) са в добри отношения. Това обаче явно не е съвсем така, тъй като твърденията за вражда между двете жени се задълбочават, особено след скорошно интервю на Дженифър Гарнър.

Дженифър Лопес като наемна убийца в The Mother на Netflix

Джей Ло отново влиза в екшъна

Какво да очакваме от The Mother

В него тя споделя, че работи усилено, за да не чете за себе си и бившия си Бен Афлек в пресата. В същото време не пропуска да се пошегува със смешната му снимка, на която той бе заснет с Джей Ло и с отегчена физиономия по време на официално събитие. Шегата може и наистина да е беозбидна, но според вътрешен човек Джей Ло не я приема просто като такава, пише OK! Magazine.

"Това е начинът на Дженифър да каже, че Бен изглежда нещастен и всичките му изяви на публични места са куци. Как може Джей Ло да не го приеме лично?", разкрива източникът.

На онези, които следят отножшенията между Бен Афлек и бившата и настоящата му съпруга, няма как да не им направи впечатление последните постове на дамите в социалните мрежи.

Само часове след като Дженифър Гарнър показа стегнат корем в интернет пространството, Дженифър Лопес качи няколко свои снимки, на които пък се виждат собствените ѝ оформени коремни мускули. На кадрите виждаме певицата в аутфит в цвят слонова кост, съставен от бюстие, пола, сако, забрадка и шапка. Тоалетът е колкото стилен, толкова и разкриващ безупречно оформеното тяло на Джей Ло.

В своя пост пък Дженифър Гарнър е облечена доста по-различно - със спортен сутиен и клин, в които също показва стегната фигура, но докато тренира. В кратко видео актрисата ни позволява да надникнем в една нейна високоинтензивна тренировка.

Delola - напитките заради които Дженифър Лопес отнесе критики от феновете

Защо всички критикуват Джей Ло

Противоречивите послания на певицата

Дали обаче последните публикации на двете дами с името Дженифър изобщо дават повод за подклаждане на предполагаемата вражда между тях, остава единствено времето да покаже.