Все още не можем да повярваме, че Дженифър Лопес и Бен Афлек са отново заедно, но пък двамата ни дават все нови и нови потвържденията на този факт. Въпреки че все още и двамата официално пазят мълчание за случващото се помежду им, вече на всички ни е ясно, че Бенифър е отново тук.

Дженифър Лопес, Бен Афлек и нови разкрития за отношенията им

Колко близки са си Джей Ло и Бен Афлек

Дали не избързват

Всичко започна малко след като Джей Ло и Алекс Родригес обявиха официално, че развалят годежа си. Тогава певицата намери утеха в своя бивш годеник Афлек, с когото дори заминаха на романтична почивка в Монтана. А след няколко дни насаме, всеки се върна към своя живот. Но вече нищо не е същото.

Заявеното от Лопес пред приятели желание да не избързва с разпалилата се с нови сили стара любов очевидно не е било толкова силно, колкото самите й чувства към актьора. И за да им се отдадат, от няколко дни Афлек е на гости на Лопес в Маями.

Те отново попаднаха в обектива на папараците и този път не направиха никакви усилия, за да скрият колко щастливи са заедно. Влюбените дори са отишли заедно на фитнес, в който останалите посетители са станали свидетели на проявите им на нежност - като да се целуват и да се закачат на пода на залата, докато си почиват от поредната серия упражнения.

А по-наблюдателните забелязаха, че Афлек носи на ръката си същия часовник, който Лопес му подари през 2002 г., след като участва във видеото към хита й "Jenny From The Block". И това със сигурност можем да считаме за поредното доказателство, че старите чувства са отново тук. Или пък никога не са си тръгвали...

Според източници, близки до двойката, цитирани от Daily Mail, Лопес винаги е била "обсебена" от Афлек и не е спирала да го обича. Явно просто през 2003 г., когато трябваше да станат законни съпруг и съпруга, не е било правилното време за тях. Но сега сякаш няма кой да ги спре да бъдат истински щастливи.

Певицата и актриса е на седмото небе, че с бившия си годеник може да бъде себе си. Двамата ще направят всичко възможно, за да успее връзката им този път. Въпреки че живеят в различни щати, те са готови да пътуват често, за да прекарват време заедно. А и нищо чудно скоро да се установят на едно място.

Дженифър Лопес, Бостън Ред Сокс и закачките на бейзболния отбор

Как любимият отбор на Бен Афлек се закача с Дженифър Лопес

Иновативен подход от страна на Бостън Ред Сокс

Лопес и Афлек също така вече не искат да се крият колко са влюбени и освен пред всички, които случайно имат възможността да ги видят, планират скоро да признаят връзката си и в социалните мрежи. Дори са смятали да го направят, преди да видим първите им папарашки снимки заедно, но плановете им са с провалили. Сигурни сме обаче, че най-интересното тепърва предстои.