Новината, че Дженифър Лопес май отново се е събрала с бившия си Бен Афлек ни накара набързо да забравим, че тя съвсем наскоро развали годежа си с Алекс Родригес, който смятахме, че ще прерасне в дълъг и щастлив брак.

Дженифър Лопес, Бен Афлек, имали ли са тайна кореспонденция и какво смята Алекс Родригес

Тайните писма между Джей Ло и Бен Афлек

И какво има да ни каже Алекс Родригес

Е, плановете на съдбата са доста странно нещо, но всяко зло за добро, както се казва. И в случая на Джей Ло май точно така ще се получи.

Оказва се, че феновете й не само не я съдят за рокадите в личния живот, а дори са щастливи да я видят отново в компанията на Афлек. Засега нямаме официално потвърждение, че двамата са отново гаджета, но по всичко личи, че старата им любов не само не е хванала ръжда, а и е в целия си блясък.

След кратката почивка, която си подариха по-рано този месец, Лопес и Афлек продължават да поддържат връзка и да се наслаждават на компанията си. А източник, близък до тях, коментира пред Daily Mail, че отношенията им стават все по-романтични.

Певицата и актриса гледа да не прибързва много нещата, въпреки че на всички ни е ясно накъде отиват те - поне на този етап. Лопес концентрира време и внимание върху своите деца и работата си я в Маями, но нищо чудно скоро пак да стегне куфарите за няколко дни само с Афлек.

Дженифър Лопес, Бен Афлек и подновиха ли връзката си

Заедно ли са отново Джей Ло и Бен Афлек

Двамата прекараха седмица заедно

Междувременно се появи информация, че Джей Ло май все още пази годежния пръстен, който Бен й подари преди години. Няма да се учудим, ако е така, защото все пак говорим за огромно бижу с висока цена, но и със сантиментална стойност.