За Джей Ло бихме предположили, че получава всичко онова, което поиска. Бляскави тоалети, мечтани пътувания, мъжът-мечта - свикнали сме да приемаме, че известните дами се сдобиват с всичко това без проблеми. На Джей Ло обаче ѝ се разминава една целувка, която е щяла да се превърне в един от най-запомнящите се моменти в кариерата ѝ.

Дженифът Лопес,  J Lo Beauty снимката ѝ по боди и колко добре изглежда певицата

Джей Ло знае как да продава... себе си

Нови секси снимки за J Lo Beauty

За други две знаменитости обаче тази целувка е факт и за нея продължава да се говори и до днес. Става дума за целувката на Мадона и Бритни Спиърс на сцената на видео музикалните награди на MTV през 2003 г. Повод да се заговори отново за провокативния момент е признанието на Дженифър Лопес, че за малко ѝ се е изплъзнала възможността да участва в целувката.

Певицата разкрива, че когато е снимала филм в Канада, се е срещнала с Мадона и Бритни Спиърс. След това обаче не е имала възможност да си тръгне от снимките и в крайна сметка е останала извън плана за целувката.

Затова и се налага друга певица да я замести и това е Кристина Агилера, която Мадона целува след Бритни Спиърс по време на изпълнението им на "Like A Virgin" и "Hollywood".

Дженифър Лопес, Бен Афлек и видеото с невиждани досега кадри от годежа и сватбата им

Джей Ло пак ни изненада

Какво сподели с феновете си певицата

Дженифър Лопес не крие, че е голям фен на Мадона и дори признава, че любимата ѝ песен за караоке е именно "Like A Virgin". Сега обаче е съсредоточена върху собствената си музика. По-късно тази година ще можем да чуем предстоящия ѝ албум This Is Me...Now, в който има много нови песни, пише E! News.