Дженифър Лопес и голяма част от актьорския състав на последния ѝ филм - Shotgun Wedding, участват в играта с BuzzFeed Celeb, в която отговарят на различни въпроси, свързани с продукцията. Там тя разкрива малко повече за филма и процеса на снимки с колегата ѝ Джош Дюамел, който играе нейния годеник Том.

На въпрос: "Кой от актьорите може да се справи с каскада още от първия път?", Джей Ло отговоря, че заедно с Дюамел са имали доста добри опити, особено когато са били оковани с белезници и е трябвало да правят луди неща.

"Освен веднъж, когато щях да падна от скала. Тогава не ми беше забавно", допълва Лопес, шокирайки не само хората зад камера, но и своите колеги. Всички искат повече детайли за ситуацията, а актрисата с радост разказа за страшния момент.

Така разбираме как Джей Ло замалко не е загубила живота си. Всичко се случва, когато Лопес трябва да изпълнява каскада от ръба на скала. Очевидно актрисата решава да не използва дубльор, а да изпълни сцената сама с помощта на Дюамел.

Тогава обаче булчинската рокля на Джей Ло наистина се захваща за колелото на голф количка. Малкият автомобил се насочва към края на скала, повличайки със себе си и самата актриса. Тя обаче стиска здраво ръцете на Дюамел и го моли да не я пуска. "Постоянно ме уверяваше, че няма да ме пусне! И не ме пусна!", спомня си Лопес. Все пак не стига до фатални последствия и днес двамата си спомнят този инцидент с усмивка.

Цялата сцена се вижда дори на трейлъра на Shotgun Wedding, но за момента никой и не подозира, че опасността е била реална и наистина е имало опасност актрисата да падне. Дюамел и Лопес са благодарни, че всичко приключило успешно, но изпълнителката не крие, че цялата ситуация е била много страшна, отбелязват от Hola.