Тази година може и да беше успешна за Джей Ло в професионален план, но в личен не всичко се случи така, както й се искаше. Певицата и половинката й Алекс Родригес са сгодени от март 2019 г., но така и не успяха да минат под венчилото.

В свое интервю за Access Hollywood Лопес признава, че пандемията от COVID-19 е успяла цели два пъти да отложи планираните от тях сватбени тържества. Затова засега са оставили тези планове за по-напред в бъдещето.

Предпочитат да не бързат да насрочват нова дата, за да не се останат отново разочаровани. И всичко ще се случи тогава, когато му е времето.

Певицата не отговори категорично на въпроса дали са планирали малка сватба в семеен кръг или пищно събитие. Признава все пак, че сега не му е времето за големи венчавки, което ни навежда на мисълта, че предпочита да изчака, но всичко да се случи така, както си го представя.

Дженифър Лопес, Малума и горещото им изпълнение на American Music Awards

Джей Ло и Малума са неприлично секси

Опасно добра комбинация

"Не това е важното в живота, а да се наслаждаваме един на друг и на времето, прекарано заедно, както и да бъдем благодарни за това, което имаме", казва Лопес. Сега тя е насочила цялото си внимание върху здравето, семейството и музикалните си проекти. Пък все някога ще я видим отново като булка.