Покрай самоизолацията в последните месеци осъзнахме колко е важно да си имаш верен приятел у дома, с който да споделяш дните си. Явно и Дженифър Анистън е стигнала до същия извод, съдейки по последната й публикация в Instagram.

Дженифър Анистън, актьорството и намерението й да се откаже от Холивуд

Пенсионира ли се Дженифър Анистън

Какво може да я накара да го направи

Актрисата е поредната известна личност, която се реши да си осинови домашен любимец. Подобна кампания чете в социалните мрежи напоследък, защото много животинчета се оказаха без дом и без човек, който да се грижи за тях във времената на пандемия.

А Анистън си е намерила малка, сладка дружка, с която определено няма да й е скучно. От краткото видео виждаме, че става въпрос за бяло кученце, което е доста игриво, но Джен е успяла да го хване в момент на блажена почивка. Дори тогава обаче то не пуска лакомството от устата си.

"Искам да ви представя най-новия член на нашето семейство - Лорд Честърфилд. Той моментално открадна сърцето ми", написа Анистън и благодари на организация, която се грижи за бездомни животни и за това да си намерят постоянен дом.

Това не е първото куче, което ще лудува в дома на актрисата. От няколко години тя има своя верен Клайд, с който не се разделя никъде, дори на снимачната площадка.