Дженифър Анистън направи голямото си завръщане на малкия екран със сериала The Morning Show, но се размина със статуетката Еми за водеща женска роля. Това обаче далеч не е най-голямото разочарование, което е изпитвала в професионален план.

Дженифър Анистън, Рейчъл Грийн и какво смята актрисата за ролята си в "Приятели"

Мрази ли Дженифър Анистън Рейчъл Грийн

Нейната гледка точка

Наскоро актрисата се оплака от факта, че вече две десетилетия не може да се отърси от образа на Рейчъл Грийн от "Приятели" и така и не е намерила друга роля, с която хората да я припознаят.

А новото признание, което идва от Анистън, е, че през последните две години тя сериозно е обмисляла дали да не се откаже от актьорството и да се занимава предимно с режисиране.

Снимка 498710

Източник: GettyImages

Подобно намерение й минава за пръв път през главата, категорична е тя. Като причина за него изтъква проект, който буквално й е стъжнил живота. Джен не дава много уточнения за него, но пояснява, че е бил преди участието й в The Morning Show.

Трудностите са дошли от това, че се е съгласила да участва във въпросната продукция преди всичко необходимо, като например сценарият, да е напълно готово. Така снимачният процес се е проточил ужасно много и Анистън е загубила всякакво желание да влезе в ролята си, предава Daily Mail.

Дженифър Анистън, наградите Еми 2020 и общата й поява с Кортни Кокс и Лиса Кудроу

Трите приятелки, които все още живеят заедно

Шеги и закачки на наградите Еми

Очевидно обаче желанието на Джен да се пенсионира от Холивуд е било само моментно състояние, породено от творческия хаос.