Случва се постоянно - знаменитости се срещат известно време, обвързват се и заживяват заедно, както правят повечето двойки. Но всяко правило си има изключение.

Жизел Бюндхен, Том Брейди и подкрепата на модела към съпруга ѝ

Ще спасят ли брака си Жизел Бюндхен и Том Брейди

"Давай, Том Брейди!"

Понякога партньорите избират да живеят отделно, като причините за това са много. При Том Брейди и Жизел Бюндхен, например, това е в резултат от брачни проблеми. Двамата се вричат в любов през 2009 г., радват се на две деца, и изглежда, че има перфектен живот и връзка - поне досега. На 15 септември източници на CNN, посочват, че двойката живее отделно на фона на слухове, че са изпаднали в труден момент в брака си. Преди това пък, в интервю за ELLE, Бюндхен говори открито за притесненията си относно решението на Брейди да се върне към футбола.

По-рано същата седмица Том сподели, че не е празнувал Коледа или Деня на благодарността от 23 години и постоянно пропуска рождени дни, сватби и погребения. "Мисля, че идва момент в живота, когато си казваш: "Знаеш ли какво? Наситих се и имам достатъчно, време е да продължа, да се фокусирам върху други части от живота".

Том Брейди и Жизел Бюндхен не са единствените знаменитости, които не живеят под един покрив. Нека разберем кои са останалите звезди, според селекция на Star Insider.

Гуинет Полтроу и Брад Фалчък

Снимка 587837

Източник: GettyImages

Известно период от време, двамата прекарват по четири нощи в къщата на Полтроу, като следващите три Фалчък се връща в неговия дом, където е с децата си. Въпреки това, в интервю през 2019 г., Гуинет заявява, че ще заживеят заедно.

Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик

Снимка 587838

Източник: GettyImages

Звездата от "Сексът и градът" и нейният съпруг са женени от 1997 г., така че може би има някаква сериозна причина да живеят под различни покриви. Съобщава се, че двойката е купила съседни къщи и въпреки че имотите са свързани, всеки от тях обитава собствено жилищно пространство.

Дейвид и Виктория Бекъм

Снимка 587839

Източник: GettyImages

За футболната звезда и Posh Spice семейството е най-важното. И може би затова намериха начин да останат заедно, въпреки че често им се случа да пътуват сами между САЩ и Обединеното кралство. Твърди се, че живеят в отделни крила на имението си в Оксфордшир във Великобритания.

Джулия Робъртс и Даниел Модър

Носителката на Оскар и операторът сключват брак през 2002 г. Двамата са намерили начин да спазват здравословна дистанция, когато е необходимо. Съобщава се, че Робъртс е построила на съпруга си "барака за сърф" за милиони от другата страна на улицата от дома им в Малибу.

Доналд и Мелания Тръмп

Снимка 587840

Източник: GettyImages

Източници разкриват, че Доналд и Мелания Тръмп са спали в отделни спални, докато са били в Белия дом. Както и че двамата пренощуват в различни хотелски стаи, когато пътуват.

Ашли Греъм и Джъстин Ървин

Снимка 587843

Източник: GettyImages

През 2016 г. моделът живее в Ню Йорк, докато Ервин е в Лос Анджелис. Греъм споделя недосегаемото правило, което са спазвали: "Не оставаме повече от две седмици, без да се видим".

Дейвид Бекъм, Виктория Бекъм и как отбелязаха годишнината от сватбата си

Нестандартното обяснение в любов на Дейвид Бекъм

Звездното семейство празнува

Джейми Чънг и Брайън Грийнбърг

Снимка 587845

Източник: GettyImages

Джейми Чънг и Брайън Грийнбърг може и да са женени, но е било необходимо да живеят разделени заради работата. Чунг прекара шест месеца в Атланта, докато Грийнбърг беше в Ню Йорк.